Mag ik mij even voorstellen:

Mijn naam is Vivienne en ik ben een trotse moeder en grootmoeder.
Ik droomde er altijd al van om een 2e hands kledingwinkeltje te openen. Die kans werd mij geboden door Inloophuis de Ruimte.  Sinds een tiental jaren is het winkeltje iedere woensdagochtend geopend .

Samen met 3 andere vrijwilligers ‘runnen’ wij het winkeltje en we beleven er nog steeds veel plezier aan.  We zouden het heel leuk vinden om je eens te mogen ontvangen.
Per bezoek kun je gratis 3 kledingstukken of andere accessoires  uitzoeken. Daarnaast zijn we altijd in voor een gezellig praatje. En kunnen we je ook helpen bij het samenstellen van een setje kleding, waarin je gezien mag worden.

Wij zijn dus vrijwel iedere woensdag geopend van 10.00 tot 11.45 uur. Helaas kunnen wij in verband met Corona geen koffie of thee schenken, maar dat mag de pret niet drukken.


Ik hoop tot gauw.

Groetjes,
Vivienne & zo
Iedere woensdochtend in  Inloophuis de Ruimte
Hengelostraat 39/ hoek Raaltepad
1324 GR Almere-Stad,  Stedenwijk Midden
tel: 036-5339464

www.inloophuisderuimte.nl

P.S.
Schone, hele en bruikbare kleding etc. kan worden ingebracht tijdens de openingstijden van het Inloophuis.
De openingstijden zijn momenteel :

Maandag 10.00 tot 12.00 uur
Dinsdag 14.30 tot 16.30 uur
Woensdag 10.00 tot 11.45 uur
Donderdag 10.00 tot 12.00 uur

Door De Redactie

Het mooie van deze krant is dat hij niet alleen gemaakt is voor Stedenwijkers, maar ook door Stedenwijkers. Alle redactieleden wisselen elkaar af met het schrijven van het voorwoord. Kim draagt haar steentje bij als eindredacteur en op het gebied van natuur in de wijk. Hanna zorgt voor de website en deelt haar lekkerste recepten. Patrick is als coach geïnteresseerd in mensen en schrijft daar over. Ook schrijft hij als wijkveteraan over onze wijk.