Het is heel mooi herfstweer als ik dit schrijf. Inderdaad zoals Kim het zegt, mooie dagen om een wandeling te maken en te genieten van de mooiste bomen in Stedenwijk.

‘Death by chocolate’ schrik niet, het is een recept van Hanna voor 1 november Wereld Veganisme Dag. Maak het alvast klaar voor de lekkere trek na een flinke wandeling.

11 November Spookhuis Sint Maarten. Basisschool De Achtbaan is ’s avonds weer open en de kinderen die het spookhuis in durven krijgen een verrassing aan het eind.

Het Schakelteam presenteert weer een mooi verhaal: een moedige stap. Jeu de Boules Almere nodigt je uit om mee te doen. In het artikel staat meer informatie en hoe aan te melden.

Jammer, maar aan alles komt een eind. Patrick schrijft het laatste deel van zijn belevingen In Bosnië, deel 4 en Lynn verrast weer met een boekrecensie Judas van Astrid Holleeder.

Doe mee met de Warme Winter Actie van Buurtkracht Almere zodat meer buren een warme maaltijd hebben en een gevulde maag!

Geniet nog van de mooie najaarsdagen en tot de volgende keer.

Foto: Kim Olaya

Door Jane

Hallo mijn naam is Jane. Sinds mei 2021 heb ik mij aangesloten bij de redactie van onze digitale buurtkrant "de Stedenwijker". Ik woon al 37 jaar met heel veel plezier in Stedenwijk Midden. Veel opbouw, herstel en nieuwbouw meegemaakt in Almere en er valt altijd wat te beleven in Stedenwijk. Ik ben benieuwd en geïnteresseerd in mijn omgeving en ik vind het leuk om op deze manier een bijdrage aan mijn wijk te leveren.