Het is feest! De Stedenwijker bestaat alweer twee jaar. Steeds meer Stedenwijkers weten ons te vinden. Om verhalen te lezen, of zelf stukjes in te sturen. Daar worden wij blij van! Het leek ons leuk om de redactie nog eens aan u voor te stellen.

Gelukkig worden er ook steeds vaker artikelen door mede-Stedenwijkers ingestuurd. Jan van Koningsveld, van de werkgroep Spanningsveldbos, schreef een stukje over de nestplaatsen die zijn gerealiseerd voor kleine marterachtigen. Heeft u nog goede ideeën voor de wijk? U kunt ze kwijt bij de Ideeën-brouwerij Stedenwijk.

Wij wensen u weer veel leesplezier bij deze feestelijke editie!

Door Kim

Mijn naam is Kim, en ik woon sinds 2013 met heel veel plezier in Stedenwijk samen met mijn man en twee kinderen. Ik werk als paleo-ecoloog bij een archeologisch adviesbureau. Dit betekent dat ik bij opgravingen onderzoek hoe de natuur er in een bepaalde tijd uitzag, of wat mensen aten. Met mijn stukjes in De Stedenwijker hoop ik buurtbewoners te verwonderen over de natuur in onze buurt. Want die is mooi en daar moeten we samen voor zorgen.