Na de zinderende juli is het tijd voor de zwoele augustus. Gelukkig nog volop zomer en genoeg warme dagen. Enigszins loom en lui en mooie dagen om te wandelen en activiteiten te ondernemen in de buitenlucht.

We hebben weer een leuke editie voor u samengesteld. Patrick doet een vervolg over zijn missie Bosnië en Petra doet verslag over de vergadering van Goud in Almere. Ook heeft ze een foto-impressie gemaakt van de Rommelroute in Stedenwijk.

Lynn vertelt hoe u de Sharing Stories kunt bijwonen en schrijft een recensie over De Griezelbus van Paul van Loon om de Internationale dag van de Boekenliefhebber te vieren.

Kim geeft haar biologische kijk op Schildpadden in het Weerwater en in het artikel Bestrijding Berenklauw doet ze dit samen met Jan van Koningsveld.

Er wordt weer aandacht besteed aan eenzaamheid in Alleen en Samen in Almere en een belangrijk bericht over informatie en aanvragen van de Energietoeslag voor degenen die hier recht op hebben.

Verder nog leuke activiteiten om te doen en bij te wonen zoals de 036 Dance Event en het Lumiére Park Festival.

Geniet volop van de mooie dagen eet gezond, blijf vooral goed drinken en zoek de schaduw en koelte op bij felle zon.

Tot de volgende keer.

Foto: Partrick Böhmermann

Door Jane

Hallo mijn naam is Jane. Sinds mei 2021 heb ik mij aangesloten bij de redactie van onze digitale buurtkrant "de Stedenwijker". Ik woon al 37 jaar met heel veel plezier in Stedenwijk Midden. Veel opbouw, herstel en nieuwbouw meegemaakt in Almere en er valt altijd wat te beleven in Stedenwijk. Ik ben benieuwd en geïnteresseerd in mijn omgeving en ik vind het leuk om op deze manier een bijdrage aan mijn wijk te leveren.