Is het je opgevallen? De Stedenwijker heeft een nieuw jasje. We vonden het na twee jaar wel tijd om het ontwerp van de buurtkrant te vernieuwen. We hopen dat jullie het mooi vinden!

Dit kwartaal is ons redactielid Kim in het mooie Spanningsveldbos geweest. Ze schrijft over de opening van het Kabouter Spanniepad en ook heeft ze Jan van Koningsveld geïnterviewd over zijn activiteiten en inspanningen voor het bos.

Het is ook weer tijd voor het Ouder en Kind Festival! Dit jaar vindt het plaats op 23 juli. Ook de redactie van De Stedenwijker is van de partij. Meer daarover in het artikel van Kim.

Ik deel in deze editie een frisse zomerse salade met jullie, perfect voor dit warme weer!

Het wijkteam wil graag weten wat er speelt en leeft onder de bewoners in onze wijk. Daarom vragen ze u een vragenlijst in te vullen.

De Flevocampus nodigt u uit op de feestelijke presentatie van de jaarlijkse essaybundel over het stedelijk voedselsysteem van de toekomst. Tijdens het evenement zal, aan de hand van verschillende essays, het stedelijk voedselsysteem van de toekomst besproken worden.

Photo by Dom J

Door Hanna

Computernerd, kickbokser en moeder met een liefde voor plantaardig koken en Britse humor. Ik woon sinds 2013 in het mooie Stedenwijk. Ik ben trots op Almere haar groene omgeving en het feit dat je soms sneller met de fiets bent dan met de auto. Voor de Stedenwijker maak ik filmpjes en schrijf onder andere recepten en ook verzorg ik de website.