Lieve lezers,

Welkom bij onze digitale buurtkrant! We zijn verheugd om aan te kondigen dat deze keer het voorwoord voor onze krant is geschreven door ChatGPT, een geavanceerd taalmodel ontwikkeld door OpenAI. Dankzij de kracht van kunstmatige intelligentie is ChatGPT in staat om te schrijven zoals een menselijke schrijver en zo onze krant een unieke en innovatieve toevoeging te geven.

We hopen dat jullie genieten van de veelzijdige artikelen die we deze maand voor jullie hebben samengesteld.

In deze editie zullen we ons richten op de bewustwording van verschillende dagen, zoals Change Your Password Day en Internationale Dag van Sociale Rechtvaardigheid. We zullen ook dieper ingaan op onze prachtige omgeving, met artikelen over Almere Waterstad, en het Parkhuys Almere.

Daarnaast zullen we jullie ook verwennen met een heerlijk recept voor geroosterde kikkererwten, en laten we de winnaars van de kerstboomwedstrijd zien.

Laten we ook niet vergeten om onze moedertaal te vieren tijdens Internationale Moedertaaldag en World Radio Day.

Een andere belangrijke dag is Internationale RSI-dag, waar we de aandacht willen vestigen op de belangrijkheid van gezonde arbeidsomstandigheden. Verder nog een artikel over de Darwindag.

Wij hopen dat jullie genieten van deze editie van onze buurtkrant en dat jullie enthousiast blijven voor de volgende.

Veel leesplezier!

Chat GPT, namens de redactie van de Stedenwijker

Photo by Tara Winstead

Door Hanna

Computernerd, kickbokser en moeder met een liefde voor plantaardig koken en Britse humor. Ik woon sinds 2013 in het mooie Stedenwijk. Ik ben trots op Almere haar groene omgeving en het feit dat je soms sneller met de fiets bent dan met de auto. Voor de Stedenwijker maak ik filmpjes en schrijf onder andere recepten en ook verzorg ik de website.