Wat wonen wij toch in een mooie wijk. Als ik door de wijk reis, ben ik meestal op mijn fiets. Gefocust op mijn doel zonder oog voor de omgeving. Maar af en toe gebruik ik de benenwagen, omdat ik bijvoorbeeld met mijn kids naar de Playground loop.
Dan merk ik pas wat er allemaal in bloei staat in onze wijk. En hoeveel groen wij eigenlijk hebben. Daar boffen we maar mee.
Het weer was de afgelopen tijd erg wisselachtig. Ik had mijn winterjas voor een zomerjas verruild maar moest hem al gauw weer uit de kast trekken voor de regenachtige tijden die door het prille voorjaarsweer heen kletterden.
In juni voorspelt het weer veel goeds. Zonnige dagen waarvan we door de versoepelingen van de coronamaatregelen extra kunnen genieten. Neem je telefoon of tablet mee naar buiten en lees dan onze editie van juni met de volgende bijdrages:

Genoeg te lezen dus! En dan zittend tussen als dat moois in onze groene wijk. Mijn maand kan niet meer stuk. Geniet ervan!

Door Hanna

Computernerd, kickbokser en moeder met een liefde voor plantaardig koken en Britse humor. Ik woon sinds 2013 in het mooie Stedenwijk. Ik ben trots op Almere haar groene omgeving en het feit dat je soms sneller met de fiets bent dan met de auto. Voor de Stedenwijker maak ik filmpjes en schrijf onder andere recepten en ook verzorg ik de website.